Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Ved Slusen
København, 2300
Denmark

20736736

Afhold dit event hos Silent Mind Circles i København – Se mere her

Spar på udgifterne og afhold kurser, møder, foredrag og andre events hos Silent Mind Circles. Se hvilke arrangementer, der allerede er i kalenderen her

Back to All Events

Ida Glad inviterer til Erotisk Croquis

  • Silent Mind Circles Ved Slusen 30 2300 København s (map)

Som deltager får du mulighed for at skildre de mange facetter af kærlighed og seksualitet og den maskuline/feminine dynamik, ved at tegne par i kropslig og erotisk interaktion.

Idéen er først og fremmest at give tegnere mulighed for at tegne et scenarie, der ellers ikke er så nemt tilgængeligt, men også at give par muligheden for at vise og udtrykke deres unikke oplevelse af at være sammen.

Tanken om erotisk croquis, ligger ikke langt fra normal dobbel-model croquis, bortset fra at parret her også viser deres lyst og hengivenhed for hinanden.

Alle er velkommen, uanset tegne erfaring. Croquis tegning er nemt at lære. Hvis du er en uerfarent tegner, vil der være mulighed for at få lidt tegne instruktion. 

Praktisk:
Pris: 225 kr
Der er plads til 15 tegnere.
Der vil være en lille bar, hvor du kan købe kaffe og te.

Du medbringer selv tegnegrej, bræt og papir.

Du kan melde dig til arrangementet ved at maile til: idaglad@live.dk 

Earlier Event: December 9
LEEP hold 9 modul 4
Later Event: January 6
LEEP hold 9 modul 5