Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

30 Ved Slusen
København, 2300
Denmark

20736736

Afhold dit event hos Silent Mind Circles i København – Se mere her

Spar på udgifterne og afhold kurser, møder, foredrag og andre events hos Silent Mind Circles. Se hvilke arrangementer, der allerede er i kalenderen her

Back to All Events

Clear Your Space. Ren energi - Ren ro.

  • Silent Mind Circles 30 Ved Slusen København, 2300 Denmark (map)
Ren energi - Ren Ro.

Ren energi - Ren Ro.

 

Workshop i rensning af huse, jord og matrikler.

På workshoppen arbejdes der med alle typer energetiske ubalancer i alle typer boliger og tilhørende jord.

Det er nemlig aldrig tilfældigt hvor vi vælger at slå os ned. Energien i dit hjem, jorden under det eller matriklen det ligger på, er noget du ubevidst tiltrækkes af. Altid i en god mening men ikke altid til din fordel. 

På workshoppen får du redskaberne til at spotte og rense alle typer ubalancer der kan påvirke vores liv negativt.

Du får en dyb forståelse af, hvordan hus, jord og matrikel er energetisk forbundet med hinanden og de sjæle det tiltrækker - eller fastholder. 

Vi arbejder særligt grundigt med begrebet sjæle/ånder. Hvordan finder man dem? Hvorfor er de her? Hvad vil de? Hvordan hjælper vi dem videre og hvor forsvinder de hen? 

Arbejdet med sjæle og deres veje hjem, er et af Myannes udviklede specialer. Derfor er denne workshop en unik mulighed for at få indblik i den verden og få en helt ny forståelse for livet og døden - og det midt imellem. Nænsomt og sikkert.

Myanne deler flittigt ud af de hemmelige tips og tricks hun har i posen efter ti års professionelt arbejde med at rense huse og hjælpe sjæle hjem . 

Earlier Event: August 20
Skab Naturlig (Hormon) balance